Reber 9004 N Masina de tocat electrica

Reber 9004 N Masina de tocat electrica

de la 2 069,00 RON 4 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Reber Mașină electrică de presat roşii Reber 9004 N n. 5, Motor prin inducție de 500W, Funcționare continuă, Producție 150~340kg/h, Corp din fontă tratată cu vopsea de tip alimentar, Filt (9004 N)

2 069,99 RON
Livrare gratuita
In stoc
spre magazin »
magnet.ro
 

Reber Storcator de rosii Reber nr. 5 9004 N, 500 W, 340 kg/h (Negru/Inox) (9004 N)

2 069,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
evomag.ro
 

Reber Storcator de rosii electric Reber 9004 N, nr. 5, 500 W, vas receptie inox, 150-340 kg/h (9004 N)

2 214,89 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
dwyn.ro

Alte oferte pentru produsul

 

Mașină electrică de presat roşii Reber 9004 N n. 5, Motor prin inducție de 500W, Funcționare continuă, Producție 150~340kg/h, Corp din fontă tratată cu vopsea de tip alimentar, Filtru, pâlnie, jgheab

2 069,00 RON
Livrare gratuita
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
kalis.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 2 069,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Reber: Reber Masina de tocat electrica

Reber 9501N Masina de tocat electrica de la 1 999,00 RON Reber 9501N Sencor SMG 4200 Masina de tocat electrica de la 329,57 RON Sencor SMG 4200 METRO Professional GMC1101 Masina de tocat electrica 3 199,00 RON METRO Professional GMC1101 Bosch MFW45020 Masina de tocat electrica de la 479,00 RON Bosch MFW45020
Descrierea produsului
Putere maxima 500 W
Functie revers  Nu
Trepte de viteza 1

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Descriere

„Misiunea noastră: Noi facem electrocasnice de calitate. Mașinile noastre încorporează eficiența, robustețe și design, mixul perfect pentru produse multifuncționale și de lungă durată. Prelucrarea alimentelor este treaba noastră, totul începe cu calitatea mașinilor noastre studiate în detaliu. Simplitate și gust cu gătitul sous vide, carne, pește, legume, fructe. Veți redescoperi adevăratele arome ale alimentelor aproape nu este nevoie să adăugați prea multe garnituri.

Reber 9004 N

Rezumat. Mașinile electrice de presat roșii Reber vă permit să procesați cantități mari de roșii fără efort și într-un timp scurt. Sunt disponibile, în funcție de modele, cu corp din fontă cositorită la cald sau din oțel inoxidabil.
Aparatul este confecționat din materiale rezistente, care nu se oxidează. A fost conceput pentru a oferi cele mai bune rezultate chiar și atunci când este utilizat pe termen lung. Ușor de asamblat și de curățat, poate stoarce până la 340 kg pe oră. Având un design compact și robust, nu necesită mult spațiu pentru operare și poate fi fixat cu ușurintă pe blatul de lucru.
Storcătorul de roșii. Corp din fontă tratat cu vopsea epoxidică adecvat pentru contactul cu alimentele, bolțul de cuplare din nylon cu miez de oțel, filtru găurit din oțel, conic, pâlnie și picurător din inox.
Utilizarea storcătorului de roșii. Acest dispozitiv poate stoarce atât roșii fierte cât și crude. Diferitele calități, gradul și tipul de maturare influențează cantitatea de umiditate reziduală de tomate și, în consecință, funcționarea aparatului și asupra rezultatului final, un produs organic, biologic, este întotdeauna diferit în fiecare sezon. În cazul în care roșiile sunt fierte, lăsați-le să se răcească și introduceți-le în aparat, la o temperatură care să nu depășească 50°C. În cazul în care sunt crude, se taie în bucăți de mărime adecvată, astfel încât acestea să poată cădea în gâtul corpului, fără a fi nevoie să apăsați. Este întotdeauna recomandabil să lăsați la scurs roșiile (atât fierte cât și crude) pentru ca să-și piardă apa de vegetație. Această procedură va evita scurgerea de bucăți prea umede și riscul de scurgere din partea din spate a corpului. Apăsarea roșiilor cu pistonul atunci când conul-melcat este deja plin de tomate poate provoca scurgeri de lichid prin partea din spate a corpului, deteriorând reductorul, lăsând conul-melcat să se descarce fără a apăsa, se evită acest neajuns.
Din motive de spațiu mașina este parțial dezasamblată în ambalajul său. Este necesar să se introducă bolțul de cuplare cu arc în gaura corpului din fontă, se introduce conul-melcat în corpul de fontă al mașinii fixându-l pe cadrul axului de antrenare și apoi suprapunem filtrul din inox pe conul-melcat, prin împingere și prin rotirea în sens antiorar pentru a fixarea știfturilor în locașurile corespunzătoare formate în corpul din fontă. Înșurubați pâlnia, în gâtul filetat de fontă a corpului și agățați jgheabul de scurgere la conul filtrului și corpul din fontă cu ajutorul clemelor. Aparatul este acum gata pentru utilizare. Este absolut necesară evitarea funcționarii uscate (fără tomate). La finalul lucrării deșurubati pâlnia, desprindeți jgheabul, rotiți filtrul din inox pentru a îndepărta conul-melcat și bolțul de cuplare cu arc. Scoateți corpul din fontă din capacul reductorului, apoi se spală, se usucă bine și, eventual se gresează cu ulei comestibil toate piesele care au intrat în contact cu produsele alimentare.

Caracteristici:
* Motor cu inducţie electrică
* Putere motor 500W
* Capacitate de procesare: 150 – 340kg/h
* Corp din fontă de uz alimentar
* Filtru con, scurgere, salopetă de protecție și pâlnia de mare capacitate sunt realizate în întregime din oțel inoxidabil AISI 304
* Greutate netă: 14.18kg
* Dimensiuni (cm): 64 x 43.50 x 36 (lungime x lățime/adâncime x înălțime)
* Elice din rășină acetată (Nylon 6.6 pentru uz alimentar), care este potrivită pentru contactul cu alimentele și anti-frecare
* Comutator pentru schimbarea direcţiei (comutator forward/reverse)
* Motorul electric al presei de tomate poate fi echipat cu un tocător de carne, o răzătoare (pentru a produce brânză rasă sau pesmet), o presă de paste sau un mixer (acestea se achiziționează separat)


Denumiri similare la Masina de tocat electrica Reber 9004 N: 9004N


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.